Gå til innhold
Arkivverket

[#67604] Danmark, Vejstrup, Fyn: Niels Christian Jørgensen, f. ca. 1868


Gjest Steinar Sandvik
 Del

Recommended Posts

Gjest Steinar Sandvik

Niels Christian Jørgensen giftet seg i Norge med Anne Danielsdatter, f. 20.04.1881 i Nævisdal, Øyestad, Aust-Agder. De fikk sønnen Sverre Gotfred Jørgensen, f. 20.06.1902. Døpt i Øyestad, Aust-Agder 10.08.1902. Jeg skulle gjerne hatt fødselsdato samt navn på foreldre til Niels Christian Jørgensen. Slektninger sier at han var fra Vejstrup i Fyn, Danmark, født ca. 1868.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Frank Pagh

Mon ikke det er ham her:'1868 Født: d. 16de Marts Niels Christian Jórgensen Døbt: d. 3die Mai i Kirken Forældre: Niels Hansen Jórgensen Huusmand paa Veistrup Mark og Hustru Maren Larsen 'Arkivalieronline: Svendborg amt, Gudme herred, Vejstrup 1858-1889: opslag 10Vh, Berit Pagh.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Frank Pagh

Ja, når det gælder skannede kirkebøger og folketællinger.Du skal melde dig til og have et kodeord, men det er gratis.http://www.arkivalieronline.dk/Når du er klar til at gå i gang, så kan du jo starte med at se på Niels Christians konfirmation i samme kirkebog opslag 68 d. 16 april 1882. : )I Oure sogn, samme amt og herred, blev en storesøster døbt i 1861. Svendborg, Gudme, Oure 1859-1871: opslag 34.Mellem 1861 og 1868 - i et af disse sogne - finder du sikkert forældrenes vielse.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anita Holck

Steinar. Søk på startsiden din på 'arkivalieronline' så kommer du inn på siden. Gå inn på 'ny bruker' og les. Du må registrere deg med navn, adresse og e-mail. Du får tilsendt et passord (jeg vet ikke hvor lang tid det tar). Deretter kan du lete i folketellinger og kirkebøker. Ellers finnes 'Dansk Demografisk Database', her ligger bl.a. folketellingene søkbare.Anita

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Steinar Sandvik

Takk til Berit Frank og Anita Holck! Spørsmål til Berit: Er kirkens navn synonymt med sognets navn, i dette tilfelle Oure kirke? Videre: Er Vejstrup et sted i Oure eller er det omvendt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.