Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Sveinung Eide

[#67879] Ministerialbok Hosanger (Hordaland) 1766-1793

Recommended Posts

Guest Sveinung Eide

Trur det må vere ein funksjonalitetsfeil når det gjeld lista over fødde og døypte 1794. Lista opnar på side 29b-30a. Venstre halvdel av sida er blank, og på høgre delen finst døypte i tida 26. desember 1793 til 21 februar 1794. Om eg klikkar på sida, eller på pilen 'Neste side', kjem same sida oppatt. Om eg derimot skriv inn '30b-31a' i sidetalsvindauget, kjem denne sida opp, og derifrå fungerar sidebytet normalt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Mette Værnes

Hei SveinungJeg går ut i fra at du mener kirkebok MINI-A3 for Hosanger, 1793-1811. Der er samme oppslag - fol. 29b-30a - filma, skanna og indeksert tre ganger. Det som skiller dem er lyssettinga under filminga. Jeg ser at dette er en gjennomgående greie gjennom hele kirkeboka - at samme oppslag er filma og tilslutt indeksert både 2 og 3 ganger. Man kunne selvsagt ha indeksert kun ett av oppslaga her, plukka ut det beste av dem, men den som har indeksert boka har tatt med alt noe som i seg selv ikke er feil. En re-indeksering av boka kan allikevel gjøres, men foreløpig blir ikke det en prioritert oppgave. Mvh Mette Værnes

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.