Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kjellaug R. Petit

[#67981] Feil indeksering?

Recommended Posts

Gjest Kjellaug R. Petit

Får dette opp når jeg trykker på noen av lenkene til kirkebøkene:'Error kb_0013: Querying extended information failed! MySQL error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') and (kildeID = ))' at line 1Oftest betyr denne feilen at det er en feil i indekseringsdatabsen. Vennligst rapporter feilen.Usually this error occurs when it is an error in the index database. Please report the error.'I disse to temaene:siste lenke i innlegg 3: [url="http://da2.uib.no/cgi-win/WebDebatt.exe?slag=listinnlegg&debatt=brukar&temanr=67966&sok=&nr=2&antinnlegg=3&startnr=&antall=&spraak=#anker>LenkeOg også de 2 første her i innlegg 1:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristian Hunskaar

Takk for innlegg.Når det gjelder de to sistnevnte lenkene, fungerer de for meg.Når det gjelder den første lenken som du nevner, finner jeg at det er en feil i den. Den slutter påURN:kb_read?idx_kildeid=9879&idx_id=9879&uid=ny&idx_side=-291Dette gir ikke mening, da kildeid=9879 ikke har så mange sider. Av sammenhengen forstår jeg derimot at kildeid har blitt feil, og at lenka skulle sluttet påURN:kb_read?idx_kildeid=9881&idx_id=9881&uid=ny&idx_side=-291Hvorfor lenka har blitt feil, vet jeg ikke, men det er i alle fall ikke noen indekseringsfeil. Det er mulig forfatteren av innlegget kan ha redigert lenka ved en feiltakelse.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.