Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Tom Premer

[#68006] Amund Ottersen Sundby, Sør-Odal

Recommended Posts

Guest Tom Premer

Amund var født på Hamar, Sør-Odal. Ifølge Sør-Odal BB ble han i 1741 gift med Berte Brynjulsdatter som ifølge bygdeboken 'kanskje var fra Vinger' Hun skulle være født ca. 1713. Jeg har ikke funnet vielsen hverken i kirkeboken for Strøm (Odalen) eller for Vinger. Nå har jeg også registrert en annen Berte Brynildsdatter. Hun var fra Lilleset, Sør Odal. Bygdeboken oppgir fødselsår 1715, men ikke dødsår eller hvor hun havnet. Fødselsåret er sjekket mot kirkeboken. Kan dette være den Berte som ble gift med Amund Sundby?Vennlig hilsenTom Premer

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Finn Sollien

Muligens på grunn av at presten har glemt å føre handlingen inn i kirkeboka. Deler av denne kirkeboka er skadet og det mangler sider. Har sett i den forrige boka at tjenestefolk i følge forordningen måtte betale kopulasjonspenger til fogden. Hvor lang frem i tid dette pågikk vet jeg ikke noe om. Mulig det kan finnes noe om dette i fogderegnskapet. Mvh. Finn Sollien.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Tom Premer

Takk, Finn. Jeg får sjekke videre.Vennlig hilsenTom

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.