Gå til innhold
Arkivverket

[#68088] Dødsmelding Bergen 1972 (Moe)


Gjest Lars E. Øyane
 Del

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane

Nelly Alvilda Moe, Carl Konowsgate 43b, døydde i Bergen 8.5.1972 (pag. 210).Eg er på leiting etter ei Nelly Moe (f. Pedersen), som skal vera fødd på Reksten i Kinn 13.11.1907 og som budde i Bergen. Ho gifte seg hjå sorenskrivaren i Midt-Hordland 5.8.1939 med Sigurd Kristofferson Moe frå Hafslo, f. 1.2.1902 ELLER 1.7.1902.* Er Nelly Alvilda identisk med ''mi'' Nelly?* Sorenskrivaren i Midt-Hordland, heldt han i 1939 til i Bergen, eller kvar?* Lagnaden til Sigurd Moe er ukjend - og fødelsdatoen er usikker. Finst det fleire opplysningar i tilgjengelege kjelder om fødsli og dødsfallet hans?Eg takkar so mykje på førehand for hjelpi!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

DENNE Nelly Moe var født 17. nov. 1892, og var enke etter Olaf, død 1968.Sorenskriveren i Midhordland, ikke Midt-Hordland, holdt til i Tinghuset i Bergen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lars E. Øyane

Hjarteleg takk til Yngev for avklaring; so får me leita vidare etter Sigurd og Nelly...Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.