Gå til innhold
Arkivverket

[#68353] Portugal


Gjest Anneli Rebecka Larsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Anneli Rebecka Larsen

Er det noen som kjenner til nettsider/slektsforskningsforeninger i Portugal? Er spesielt interresert i områdene Sintra/ Lisboa. Søker også etter Paliotes navn som er fra området Potalegre Monforte. Hilsen Anneli.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tore Hermundsson Vigerust

Du burde slå opp i årboka: 'Genealogical Research Directory. National & International'.Norsk slektshistorisk forenings bibliotek har ikke yngre ex enn 1999.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tore Hermundsson Vigerust

til iofo så inneholder dette bokverket en beskrivelse og adresse til alle verdens riksdekkende slektsforskerforeninger

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest André Martinsen

Jeg vil, i mangel på et bedre svar å gi, foreslå å søke etter 'genealogia portuguesa', 'estudos genealógicos', 'família em Portugal', 'antepassados' o.s.v.Jeg fant blant annet den følgende side, [url="http://www.genealogiaportuguesa.com>http://www.genealogiaportuguesa.com. Det er dog et kommersielt foretak. De tilbyr blant annet å lete frem tre generasjoner eller fem generasjoner for et mindre beløp.http://www.geneall.net/site/home.php En side som kalles Geneall.http://www.progenea.com Kanskje mest for dem med høyvelbårne aner.http://www.cyndislist.com/portugal.htm Om portugisisk slektsgranskning.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.