Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Birgith Andreassen

[#68713] Oldine Helmersen 1893 Stamnes Nordland

Recommended Posts

Guest Birgith Andreassen

Jeg har tidligere fått mye hjelp til å prøve å finne mine to grandonkler Helmer Theodor Bæk Hansen og Jørgen Bang Hansen. Det lyktes aldri å finne dem på 1900-telling tross iherdig innsats fra mange hjelpere. Nå har jeg imidlertid funnet at salig Helmer fikk et barn utenfor ekteskap i 1892 (eller-93) med Pauline Marie Olsdatter f.1860. På 1900-tellingen bor barnet, nå nevnt Oldine Helmersen med sin mor på Leinesodden i Stamnes. Jeg er svært ivrig etter å finne eventuell etterslekt etter Oldine, eller søsken av henne. Jeg vet ikke hvor Helmer tok veien. Om han eller broren Jørgen fikk flere barn og noen finner dem vil jeg bli glad.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Randi Haugros

Legger inn lenke til ft 1900 for Stamnes: LenkeMvh Randi Haugros

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Birgith Andreassen

Jeg lurer på om Oldine ble boende i Stamnes.Det er jo begrenset hvor langt man kan lese om viede eller 'foreldre til døpte' i kirkebøkene. Har noen oversikt over hvem som døde når i Alstahaug/Stamnes? Jeg har ikke funnet henne under 'gravminner' heller. De forsvinner da så skrekkelig i min slekt! Ikke for det, Helmer og Jørgens 6 søsken har jeg da god greie på. Hvor ble nå denne Oldine av da tro!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.