Gå til innhold
Arkivverket

[#68840] Ole Olsen Aasgaard f. 1870


Gjest Aud Kalland Sterten
 Del

Recommended Posts

Gjest Aud Kalland Sterten

Takk skal du ha. Jeg hadde oversett at hennes far meldte fra. En av fadrene er vel Trine Olsdatter Bæverfjord ? Ole Larsen og Elisabet Ingebrigtsdatter har ei datter Trine.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Aud Marion Røen

Hei Her er lenke til Maries dåp Lenke Hun er ikke blitt med i Folk og Heimar i Åsskard (Hans Hyldbakk), men familien er omtalt på side 381 under Øran. Maries mor, Elisabet Ingebrigtsdatter Sæterbø, ble gift i 1827 med Sivert Olsen (f. 1806) på denne plassen. De fikk 4 barn. Som enke ble Elisabet gift med Ola Larson Sæterbø. I boka er det bare oppført 2 barn i dette ekteskapet: Brit, f. 1836 og Sivert, f. 1841.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Aud Marion Røen

Elisabet Ingebrigtsdatter, f. 1809, er datter av Ingebrigt Larsson (Lasseson) som fikk bygsel på Utistua Sæterbø i 1794. Han og kona Johanna Toresdatter Sæterbø fikk 6 barn (side 413 i bygdeboka).Ola Larsson var fra Larsstua (plass under Utistua, side 423). Han var født 1811 og sønn av Lars Toreson Sæterbø (f. 1772) og kona Petrina Pedersdatter (f. 1780).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.