Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Odd Einar Tømmerås

[#68894] Kjedeilig Påske !

Recommended Posts

Guest Odd Einar Tømmerås

Sitter her med en oppgave i tankene. Hjelpe eller ikkehjelpe mine 50 hytte-eiere med vei--parkering. Min påskegår med til dette ! Noen som har det bedre eller verre ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Eva Helene Erntsen

Det er det sikkert mange som har. Selv koser jeg meg hjemme, har begynt å plukke fram i drivhuset og ser fram til utplantingssesongen skal begynne.Fortsatt god påske.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anne Lise Hovdal

Jeg koser meg også hjemme, og har øvet i over en time på mitt ganske nye trekkspill i dag. Har også laget register over noen skifter for Frosta/Åsen 1692-1816,og har til nå lest fra og registerert 24 skifter. Dette er foreløbig bare noe jeg kun gjør for meg selv. Får ikke gjort mer før neste tur til Trøndelag i juli, og det ligger mange flere uleste skifter for Frosta/Åsen for denne perioden og venter på at jeg skal lese dem på mikrofilm. Jeg vil ha et tilsvarende register for Frosta/Åsen hvor jeg har mye av min farsslekt, som Svein Edvardsen har laget for Helgeland med bøkene sine med skifter, men jeg innser at dette blir det mye arbeid med. Har jo også prosjekt som jeg har holdt på med en stund, så nå er det tilbake til Helgeland igjen resten av påska når det gjelder slektsforskningen. Det blir nok litt trekkspilling og andre ting innimellom.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.