Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Leif Knudsen

[#69111] Hvorfor er Rogaland så seint ute?

Recommended Posts

Guest Leif Knudsen

Savner info fra Rogaland. Ser at det litt vagt sagt skal komme i løpet av 2009. Betyr det i såfall at all info kommer eller at en skal begynne arbeidet...? Det er litt påfallende iom at det er det eneste fylket som mangler info totalt her, så jeg må jo spørre 'hvorfor det da?'.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Kristian Hunskaar

Det er statsarkivene som er ansvarlige for kataloginformasjon og indeksering, og det var ulikt hva de forskjellige statsarkivene satt med kataloginformasjon på forhånd og hvor mye ressurser de kunne sette inn.Jeg kan imidlertid opplyse om at Statsarkivet i Stavanger (SAS) nå er klar til å ta fatt på indekseringsarbeidet, og da vil det formodentlig komme pantebøker og panteregistre jevnt og trutt framover. Nå kjenner jeg ikke i detalj hvordan SAS prioriterer sine ressurser, men det burde være en god mulighet for at arbeidet er i mål i løpet av året (en må nok regne med stillstand i sommerferien).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Kristian Hunskaar

Nå er de første pantebøkene fra Rogaland indeksert. Det er Karmsund sorenskriveri som er først ute. Ingen panteregister er så langt indeksert.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.