Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Arne Kjell Øverland

[#69116] Torbjørn Jakobsen Moen f. 1825 - utflyttet til Hetland i 1863, hvor ble han av

Recommended Posts

Gjest Arne Kjell Øverland

Torbjørn Jakobsen er født 12. mars 1825 i Vikedal på Moen under Vestbø. I 1843 blir han gift med Britha Olsdatter Flokatveit. De får senere 9 barn hvor de 6 første er født i Vikedal. De 3 siste blir født i Hetland. De dør som små. Familien flytter til Lervig i Hetland i 1863, hvor de har kjøpt seg grunn. Jeg finner familien i 1865 folke tellingen[url="http://www.digitalarkivet.no/cgi-win/WebCens.exe?slag=visbase&sidenr=19&filnamn=f61126&gardpostnr=459&personpostnr=3183&merk=3183#ovre>LenkeSiste registrering av familien er når datteren Martha Marie blir konfirmert i 1874. Torbjørn er da registrert som notbasHer er datterens konfirmasjon

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anne Bjørlo Fiskå

Hei Martha Marie er mormor til min svigermor. mvh Anne

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Arne Kjell Øverland

Hei Anne!Beklager at jeg ikke har svart deg før. Har vært travelt opptatt på jobb.Kunne du sendt meg mail adressen din slik at vi kunne sett om vi kunne fått etterkommerne etter Martha Marie på plass. Kanskje vet din svigermor mer om de andre søskene ogsåDu kan sende meg en mail til arneko at online punktum no (ikke mellomrom)Du kan sjekke min hjemmeside[url="http://home.online.no/~arneko/Steenslandforside/Steenslandforside.htm>LenkeDer finner du aner til din svigermors oldemor.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.