Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Margaret Miller

[#69139] To familier bodde i STAVANGER i 1900-tallet

Recommended Posts

Gjest Margaret Miller

Vi søker etter to familier som bodde i Stavanger:Ingvald Marinus Kristian Iversen f. 10/03 1881 paa Nordhus Brønnøy Nordland. Han ble gift 1908 i Brønnøy med Maren Emilie Andreasdtr. fra Vefsn. Han var maskinist i Stavanger i 1927. Naar døde han?Johan Theodor Iversen f. 13/05 1885, bror til Ingvald giftet seg i 1905 i Trondheim (Ilen kirke) med Mathilde Lovise Kjelsberg. Bosted var Stavanger i 1926. Naar døde han?Hvis vi kunne finne familien er vi interessert i gamle bilder for bygdeboka for Brønnøy.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kjell Lauritzen

Vet ikke om dette er relevant informasjon for deg, men: (Domkirken,Stavanger 1927)Johans og Mathildes sønn Johan (f. 14. jan. 1927) døde 2. juni 1927 av lungebetennelse. Det står at Johan sr. er trå(d)stiftarbeider - det betyr vel at han jobbet på en spikerfabrikk. Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=1796&idx_id=1796&uid=ny&idx_side=-102>Lenke Permanent bildelenke:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Margaret Miller

Takk! Jeg skal se om jeg kan finner flere barn i morgen. Dette kan vaere til nytte.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.