Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Harald Jarl Runde

[#69225] Sunnfjord - Kven var A. J. Høidal?

Recommended Posts

Gjest Harald Jarl Runde

I lokalavisene kring 1905/10 har eg funne nokre dikt av ein A. J. Høidal. Kan nokon hjelpe meg til å identifisere han eller ho? Eg tippar Høydalene i noverande Flora kommune eller kanskje byen Florø. Eller Høydalen i Hyllestad? Vedkomande skreiv i alle fall på målet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Egil Russøy

Eg kjenner ikkje til karen, men han i innlegg 2 kan jo være ei kandidat. Der finnes ei bok som heiter 'Høydalane før og no', eller noko sånt. Dei har den sikkert på biblioteket i Naustdal. I alle fall har dei den i Førde. Dersom vedkommande var aktiv diktskrivar og kom frå Høydalen i Flora, så kanskje han/ho er omtala i denne boka?mvh Egil

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Torodd Kinn

Her er dåpen til han som er nemnd i (2), Abraham Johannes Andersson Høydal f. 1849 (nr 108): Permanent sidelenke: LenkeMen eg veit ikkje om det er rett person.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.