Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Magne Polden

[#69237] Mangel i indeksering Fjell KLOK A1

Recommended Posts

Gjest Magne Polden

Fjell KLOK A1 går til 1870, og dåpane i 1870 byrjar på side 58, som indekseringa syner. Men der var ikkje plass til alle dåpane dette året i dåpsskjemaet, so etter at side 60 var full, fotset klokkaren å føra inn dåpar i skjema for død / gravferd på sidene 124 - 128, noko som ikkje går fram av indekseringa. Ein skal vera SPESIELT godt kjent i denne boka, for å finna ut slikt.Magne Polden

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristian Hunskaar

Boka er riktig indeksert, dvs fol. 124-128 er indeksert som døpte 1870, men den automatisk genererte innholdsfortegnelsen lister bare opp det laveste foliotallet.En trenger imidlertid ikke være godt kjent i boka, for det er notert tydelig nederst på fol. 60: 'forts. fol. 124'Dersom en benytter seg av listemodus, vil en dessuten kunne bla direkte fra fol. 60 til fol. 124.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Magne Polden

So eg må bruka listemodus for å få sammenhentg her. Jaja.Magne

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.