Gå til innhold
Arkivverket

[#69237] Mangel i indeksering Fjell KLOK A1


Gjest Magne Polden
 Del

Recommended Posts

Gjest Magne Polden

Fjell KLOK A1 går til 1870, og dåpane i 1870 byrjar på side 58, som indekseringa syner. Men der var ikkje plass til alle dåpane dette året i dåpsskjemaet, so etter at side 60 var full, fotset klokkaren å føra inn dåpar i skjema for død / gravferd på sidene 124 - 128, noko som ikkje går fram av indekseringa. Ein skal vera SPESIELT godt kjent i denne boka, for å finna ut slikt.Magne Polden

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Boka er riktig indeksert, dvs fol. 124-128 er indeksert som døpte 1870, men den automatisk genererte innholdsfortegnelsen lister bare opp det laveste foliotallet.En trenger imidlertid ikke være godt kjent i boka, for det er notert tydelig nederst på fol. 60: 'forts. fol. 124'Dersom en benytter seg av listemodus, vil en dessuten kunne bla direkte fra fol. 60 til fol. 124.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.