Jump to content
Arkivverket

[#69556] Fødesel/dåp i 1914 Moskenes


Guest Otto Jørgensen

Recommended Posts

Guest Otto Jørgensen

Jeg er på jakt er kilderversifisering,f.eks kirkebok for en fødsel og dåp i 1914.Ut fra opplysninger er ikke denne aktuelle kirkebok avgitt til SA/RA og dermed ikke Scannet. Det er et savn for denne mangelende utførte jobben berører et område med stor aktivitet denne tiden.Personen jeg er på jakt etter med allle opplysninger er for Ethel Randy Nilsen f. 3 aug 1914 på Reine, Moskenes.Savnet for denne kirkeboken er stor da den antas også å inneholde mange flere opplysninger om innflyttede og utflyttede m.m.Når er det håp at denne blir avlevert og scannet. Det ville være et strt tap om noe skuulle skje med denne kirkeboken.Det er jo mulig at nevnte fødsel kan være innført i andre kirkebøker, men jeg har ikke funnet den, hverken i Flakstad eller Reine i denne perioden som her er aktuellt.

Link to post
Share on other sites
Guest Kristian Hunskaar

Svaret må bli at vi ikke kan anslå eksakt når den aktuelle kirkeboka kan forventes avlevert, jf. at ministerialbøker skal avleveres 80 år etter siste innførsel og at vi ikke holder oversikt over periodiseringa i ikke avleverte kirkebøker (som kommentert i innlegg 11 her: Lenke).Jeg kan imidlertid si at vi håper at statsarkivene i relativt nær framtid selv skal kunne stå for noe skanning, og i så fall vil jeg tro at nyavleverte kirkebøker blir prioritert. Når da avlevering først skjer, vil forutsetningene være til stede for at bøkene kommer raskt på nett.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.