Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Odd Prytz

[#69557] Hvor ble det av Anna Catharina Jochumsdtr. Koch f. 1723/24 fra Røros?

Recommended Posts

Gjest Odd Prytz

Har søkt etter opplysninger om henne på DIS Slektsforum Lenke og i kirkebøker og Rørosboka, men finner ikke noen opplysninger om henne i Rørostraktene etter at hun sto fadder for sin bror Hans Kochs datter Marit i 1740.Søker en mulig forbindelse til Alvdal/Kvikne/Innset som potensiell kone til belgmaker Anders Eriksen (Indsedt/Lien) (1729-73). Hun het Anna Catharina Jochumsdtr.(1724-77).Kan det være den samme A.C.J.?I Indsetboka s. 123 bind 2 omtales en Hans Koch som hytteskriver på Indset Verk 1683-92 (jfr. R. Støren side 77). Er han den samme som Hans Koch på Røros og i slekt med A.C.J.?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Leiv Skjerve

I min Base har jeg:Hans Simensen Koch, fkr 1650, dkr 1693.Asessor i Kjøbenhavn. Hytte - og proviantforvalter påInnset. Senere fogd i Stjørdal.G.m. Franziska (Fransvis) Jensdatter KjelstrupBarn: Jens Hansen Koch fkr 1680. Død 1720

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Odd Prytz

Da var det ihvertfall ikke denne Hans Koch som flyttet til Røros.Det ble en feil i mitt forrige innlegg, Anne Cath. sto fadder på Røros i 1750 (ikke 1740), beklager.Har nå på nytt vært igjennom alle Rørosbøker og kirkebøker fra Røros i aktuell periode, finner henne verken gift eller død her.Hvor kan vi ellers lete?Leter også etter anene til hennes mann belgmaker Anders Eriksen!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Astrid Ryen

Hun var fadder både i 1740 og 1750, første gang for broren Hans sitt barn, andre gang var det broren Johannes.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.