Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Ole P. Gamme

[#69568] Amanda Borea Nistad, f. 25.1.1871 på Voss, hva skjedde med henne etter 1912.

Recommended Posts

Gjest Ole P. Gamme

Amandas foreldre var handelsmannen Annanias og Bolette Marie Nistad. De flyttet til Bergen før 1873. Amanda ble gift 8.5.1899 med Rasmus Pedersen Hauge, f. 1875 i Os. I 1900 har de en datter, Randi, f. 29.9.1899. Har opplysninger om Randi, se tema 69504. Amanda og Rasmus ble senere skilt. 2.8.1911 fødte en Amanda Hauge en sønn, Sverre, døpt i Nykirken. Hun er ikke gift og bor på Mødrehjemmet. Sønnen Sverre blir senere adoptert bort, og utv. til Amerika sammen med sin adoptivmor. Her slutter alle spor etter Amanda Borea. Har noen opplysninger om henne etter 1912? Mvh. Ole.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Svehn Ruskelöv

Hei Ole!Kan dette väre din Amanda som avlider 16/8-1947/Fana?? : LenkeFödselsdatum/år stemmer.Mvh,Svehn.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ole P. Gamme

Hei Svehn. Ja, dette må da være den riktige Amanda. Takk for at du fant dødsdatoen. Er det noen som vet om hun ble gift igjen, eller hvorfor hun brukte Skagen som etternavn? Mvh. Ole.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.