Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Otto Jørgensen

[#69656] død link eller retter Side uten innhold

Recommended Posts

Gjest Kristian Hunskaar

Her har vi antakelig hatt en dublett i vår database, hvorpå den ene (ID=15749), er slettet.Jeg observerer at bare lenka *med* innhold kommer opp når man velger kilder fra Herøy i vårt brukergrensesnitt, men derimot at begge lenkene er ført opp i DIS-Norges genealogiske ressurser ([url="http://www.disnorge.no/genress/index.php?todo=visKategori&kid=103403>Lenke). Det er kanskje der du har blitt oppmerksom på lenka med tomt innhold? Det må da bli DIS-Norges oppgave å fjerne den ene oppføringa.En kan for øvrig komme til indekssider med tomt innhold ved å erstatte ID-nummeret med et vilkårlig nummer, f.eks. 30000:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Laila Christiansen

Hei. Dette er nå endret. Takk for tips!(Vi ber om at dersom noen finner feil i lenker på Genress, at disse blir sendt til lenker@disnorge.no)med vennlig hilsen Laila N. Christiansen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Otto Jørgensen

Feilen har også to ganger blitt sendt til GENRESS.Men siden siden også var en side hos RA, så kunne den også ryddes unna der (som ikke-eksisterende)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.