Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Svein Åge Mathisen

[#69869] Den forsvinnende tvillig

Recommended Posts

Guest Svein Åge Mathisen

Lurte på om noen kunne hjelpe meg med noe informasjon.Jeg leter etter Morten Mathisen født 03.11.1905 Holmen, Slagen vestfold Han er tvillingbror til min bestefar Laurits. Han skulle ha flytt til Østfold enten Råde eller Moss. Der han giftet seg.Dette er usikkert om det stemmer, da noen sier han døde i Holmestrand, Botne.Link til dåpen Lenke de er nr 1 & 2. Informasjon om: Morten Mathisen født 03.05.1905 på Holmen under Jarlsberg hovedgård Slagen Vestfold. Han var tvilling med Laurits . Deres Foreldre var Mathias Mathiassen (1865) gift med Thora Mathiasdatter((Thorsen)09.05.1886)).Blir kjempe glad for den minste informasjon. ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Inger-Johanne Indrestrand

Hei.Vet ikke om dette blir til noen hjelp, men i DIS Gravminner fant jeg ingen Morten Mathisen i Østfold. I Vestfold er det noen, men fødselsåret passer ikke. En som døde i 1929 står det ikke fødselsår på,så der er jo en mulighet. Han døde i 1929,og er begravd i Slagen. (men da skulle du vel vite det, dersom det er han?)mvh. Inger-Johanne.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Svein Åge Mathisen

Hei Inger-johanneDet er ikke han som er begravd i Slagen. Det er ikke sikkert han flyttet til Østfold, har ikke noe sikkert på det. Håper derfor at noen har et spor.mvh Svein Åge

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.