Gå til innhold
Arkivverket

[#70509] Halvor Nilsen Gusland, død Brunlanes 1806, finner ham ikke i kirkebok


Gjest Sissel Johnsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Sissel Johnsen

Halvor Nilsen på Østre Gusland i Brunlanes, Vestfold, dør iflg Bygdebok for Brunlanes i 1806. Han døper et barn, Kristian, 2.mai 1806 Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=3068&idx_id=3068&uid=ny&idx_side=-19>Lenke. Barnets mor er Gunhild Kristiansdatter. Det blir ikke døpt barn seinere med dette foreldreparet. Gunhild gifter seg igjen 29.juni 1810 med Jacob Nilsen. Permanent sidelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Jeg har ikke trålet kirkeboka, men det kan jo være at han forsvant på sjøen eller døde utenbygds - personer med en slik skjebne ble ofte ikke innført i kirkeboka hjemme på et så tidlig tidspunkt (vanlig senere). Eller presten kan rett og slett ha glemt å føre ham inn!Brunlanes bygdebok kan likevel ha hatt ei kilde, f.eks. et skifte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.