Gå til innhold
Arkivverket

[#70782] Er serveren nede i dag?


Gjest Inger Eik
 Del

Recommended Posts

Gjest Leif Biberg Kristensen

Det ser ut som det er mere enn kirkebokserveren som er nede, jeg kommer ikke inn på databasevelgeren og få sett på folketellinger heller.Vi får heller komme oss ut i det fine været Inger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Leif Biberg Kristensen

Så langt jeg kan skjønne er det en DNS-feil, dvs. det systemet som 'oversetter' mellom domenenavn og IP-adresser. Både arkivverket.no og digitalarkivet.no er borte vekk i DNS.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bent Vangli

Hei og god sommer alle sammen.Feilen denne gangen skyldtes at navneoppslagene (DNS) i Internett ikke virket, altså det systemet som oversetter www.arkivverket.no til rett fysisk adresse. Adresseoppslagene for Arkivverket ligger på en server som ble blokkert da et helt område ble lagt dødt kommunikasjonsmessig i flere timer i går. Alle som har adresseoppslag på disse serverne var dermed berørt, og uheldigvis var www.arkivverket.no blant dem.Et sommerlig tankesukk :-) Hvorfor skjer ikke alle slike feil utelukkende i kontortiden 8-16 og utenfor alle ferieperioder????Mvh Bent

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.