Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Lars E. Øyane

[#71040] Vigsel Hafslo eller Årdal 1945/1949?

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane

Kristian OLAFSEN, fødd i Norderhov (dato ukjend) og enkja Nikoline Marie (kjend som Marie) Iversdotter Alme, f. Halland, fødd på Askøy 24.11.1901 - skal vera vigde i 1945 eller 1949. Marie var i 1945 busett på Hafslo (hovudsokn), men flytte med Kristian til Årdalstangen i Årdal.* Er det mogeleg å finna nøyakrig dato og stad for denne vigsli?* Kva er oppgjeve som dato og stad for fødsel til Kristian Olafsen?* Kva heitte far til Kristian Olafsen?Eg takkar so mykje på førehand for hjelpi!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Vielse på prestens kontor i Årdal 3. juli 1948. Det var hans tredje og hennes andre ekteskap. Han var født 27. mai 1898 i Norderhov og var sønn av papirfabr.arb. Olaf Olsen. Han var konfirmert i Norderhov, 30. mars står det, men ikke årstallet!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Lars E. Øyane

Hjarteleg takk til Yngve for kjapt og godt svar!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.