Gå til innhold
Arkivverket

[#71040] Vigsel Hafslo eller Årdal 1945/1949?


Gjest Lars E. Øyane
 Del

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane

Kristian OLAFSEN, fødd i Norderhov (dato ukjend) og enkja Nikoline Marie (kjend som Marie) Iversdotter Alme, f. Halland, fødd på Askøy 24.11.1901 - skal vera vigde i 1945 eller 1949. Marie var i 1945 busett på Hafslo (hovudsokn), men flytte med Kristian til Årdalstangen i Årdal.* Er det mogeleg å finna nøyakrig dato og stad for denne vigsli?* Kva er oppgjeve som dato og stad for fødsel til Kristian Olafsen?* Kva heitte far til Kristian Olafsen?Eg takkar so mykje på førehand for hjelpi!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Vielse på prestens kontor i Årdal 3. juli 1948. Det var hans tredje og hennes andre ekteskap. Han var født 27. mai 1898 i Norderhov og var sønn av papirfabr.arb. Olaf Olsen. Han var konfirmert i Norderhov, 30. mars står det, men ikke årstallet!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.