Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Margaret Miller

[#71064] Skifte Bergen 1751?

Recommended Posts

Gjest Margaret Miller

Er det et skifte i Bergen ca. 1751 etter Henrik (Julsen/Iversen) Rode/Rhode? Tusen takk. Er interessert i kone og barna.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Det ser ut til at det dessverre ikke er noe skifte å finne etter ham. Sollied har disse opplysningene om ham på sitt registerkort: 'tømmerm. Bodde i Nagelsmug'.Matros Anders Henrichsen Rohde giftet seg i Nykirken 9. nov. 1763 med Anna Dorothea Rasmusdatter.Birthe Henrichsdtr Rode giftet seg i Nykirken 15. mars 1750 med Peder Larsen.Regine Marie Henrichsdtr Rode giftet seg i Nykirken 21. mars 1751 med Peter Larsen Hell. Hun døde i 1771, 49 år gammel.Thorine Henrichsdatter Rode giftet seg i Nykirken 20. nov. 1760 med matros Peder Olsen Hielm.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Margaret Miller

Takk. Disse er barn til Henrik Julsen Rødhylla Brønnøy Nordland. De er nevnt vet et skifte fra 1758. Han var da død. Jeg tror han kan vaere identisk med Henrik Iversen Rode som d. (Nykirken) Bergen i 1751. Julsen var skrevet Gifversen tidlig i 1700-tallet. Henrik flyttet til Bergen i 1720. Jeg vet ikke hvor barna ble født.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.