Gå til innhold
Arkivverket

[#71086] Oslo hospital/Gamlebyen MINI 10 1899-1935


Gjest Kjell Halvorsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Kristian Hunskaar

Dette er vel en av bøkene som er kommet til helt nylig, og da er den sannsynligvis rammet av etterdønningene av tordenværet for 1 1/2 uke siden, som ga oss en del problemer med serverne. IT-avdelingen har varslet vedlikehold til helga (må gjøres utenom arbeidstid), og jeg har en mistanke om at dette problemet vil løse seg da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Mette Værnes

Hei KjellJeg vet dessverre ikke hva som er galt, men feilen ble tidligere i dag videreformidlet til systemkyndige folk og forhåpentligvis vil alt bli riktig i løpet av kort tid. Det er også samme problem med klokkerbok 8 for Østre Aker. Begge bøkene er forøvrig kommet ut på nett i dag sammen med flere andre nyavleverte kirkebøker til Statsarkivet i Oslo.Mvh Mette Værnes

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjell Halvorsen

Takk for kjapp tilbakemelding - midt i ferietida - fra begge to !Vil en av dere si det samme på engelsk til Robert L. Evensen Lenke ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.