Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Vigdis Jøsang

[#71100] Skifte Solund / Eivindvik, Sogn & Fjord. - Ole Andreas Rasmussen, død 06.04.1891

Recommended Posts

Gjest Vigdis Jøsang

Hei Finnes det opplysninger om Ole Andreas Rasmussens pårørende / etterkommere i eventuelt skifte etter ham.[url="http://digitalarkivet.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=Gr14121881&personpostnr=317&merk=317>LenkeDersom det er rett person jeg har funnet som døpt, er han født 21.09.1856 (nr. 56):Kildeinformasjon: Sogn og Fjordane fylke, Gulen, Ministerialbok nr. A 21 (1848-1858), Fødte og døpte menn 1856, side 47. Permanent sidelenke:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Det ble ikke holdt skifter etter hospitalslemmer. Det de måtte ha etterlatt seg tilhørte institusjonen.Ole Andreas Rasmussen Lændingen var 28 år gammel og ugift arbeider da han kom inn på Pleiestiftelsen No. 1 i 1885.Det står at han da hadde hatt sykdommen i to år, og at hans bestemor hadde hatt en bror som var spedalsk.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Vigdis Jøsang

Takk for hjelpen, Yngve.Vigdis

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.