Gå til innhold
Arkivverket

[#71255] Døde og Begravede Grue 1892 - 1894


Gjest Tore Skjærstad
 Del

Recommended Posts

Gjest Tore Skjærstad

Hvor har det blitt av døde og begravede for Grue i perioden 1892 til og med 1894 ?Ikke vist i utlagte kirkebøker - Ministerialboken 1881 til 1897 slutter etter 1891 for døde og fortsetter fra 1895 i klokkerbok 1895 til 1899.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Aud Sandbu

Dette spørsmålet får du kanskje svar på hvis du flytter det til forum for skanna kyrkjebøker.Evnt. at du skriver til kirkekontoret@grue.kommune.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Det blir ikke helt riktig å si at døde *fortsetter* i klokkerboka, da klokkerbøker er en annen serie enn ministerialbøker.Døde er ikke med i ministerialbøkene som begynner i 1898. Dette btyr trolig at døde fra 1892 og utover finnes i ei egen ministerialbok som ikke er avlevert ennå. Hvis denne ministerialboka kun inneholder døde, kan den ha vært i bruk i flere tiår. Det vil i så fall forklare at den ikke er avlevert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.