Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Kristian Hunskaar

[#71489] Salomon Andersen Berg (ca. 1755-1796) i Melsomvik - med familie i Flatanger

Recommended Posts

Guest Kristian Hunskaar

10. januar 1796 gravlegges Salomon Andersen, 41 år gml, i Stokke i Vestfold. Han var bosatt i Melsomvik. Ved skiftet etter ham 6. og 13. juni samme år er slektsnavnet Berg føyet til, og det oppgis at han var snekkersvenn.Arvingene var ei ikke navngitt mor, nå gift med lensmann Mikkel Larsen på Utvorden i Flatanger fjerding i Fosnes prestegjeld, broren Erik Andersen Berg, skipper i København, og søstera Anne Dortea [Andersdatter Berg], som bodde med mora.Mor, stefar og søster har jeg identifisert i FT1801: [url="http://digitalarkivet.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=4&filnamn=f18011748&gardpostnr=112&personpostnr=1956&merk=1956>LenkeEr det noen som vet når og hvor Salomon var født? Jeg skylder å gjøre oppmerksom på at jeg ikke har gjennomgått ministerialbok 1751-1803 for Fosnes (

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Carsten Schanche

Andreas Berg's sønn Salamon døpes i 1754 Lenke

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Kristian Hunskaar

Carsten;mange takk! Det var enda godt jeg ikke rakk å gå i gang med Fosnes-kirkeboka, all den tid jeg ikke ville ha funnet noe der uansett.Da anser jeg saken for løst!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.