Gå til innhold
Arkivverket

[#71667] Pantebøker for Romsdal


Gjest Sivert Perry Nerland
 Del

Recommended Posts

Gjest Sivert Perry Nerland

Jeg kan ikke se at pantebøkerne for Romsdal nr. 10 - 14 (1841 - 1864), er lagt ut på nettet. Kan noen være så vennlig å gjøre noe med dette, ettersom de er på mikrofilm. På forhånd takk.Vennlig hilsenSivert Perry Nerland.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

De aktuelle pantebøkene er skannet, men det arbeides fremdeles med indeksering - og det er vesentlig i distriktet til Statsarkivet i Trondheim at en del gjenstår. For dette distriktet gjenstår også skanning av en del tinglysningsmateriale som aldri ble mikrofilmet. Hullene vil bli tettet etter hvert som arbeidet skrider fram.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sivert Perry Nerland

Tusen hjertelig takk for utfyllende svar. Vi får som vanlig smøre oss med tålmodighet, og håpe at det også blir fortgang i saken for vårt distrikt (d.v.s vi som hører til under Statsarkivet i Trondheim). Ellers så må jeg få takke dere alle,for det uvurderlige arbeide som dere gjør for oss brukere. Vennlig hilsen Sivert Perry Nerland.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.