Gå til innhold
Arkivverket

[#71678] Anders Andersson Holvik gm. Inger Pedersdtr. Eide


Gjest Harald L. Bakke
 Del

Recommended Posts

Gjest Harald L. Bakke

Anders Andersson Holvik f. 1795 og Inger Pedersdtr. Eide f. 1796 gifte seg i Gloppen 1821 nr. 3 s. 393: LenkeI bygdeboka står det at Anders i 1820 var utflytt til Bergen. Det ser ikkje ut til at dei busette seg i Gloppen, busette dei seg i Bergen etter giftemålet ? Finn dei heller ikkje i Bergen FT-1865.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Harald L. Bakke

Vi kan vel slå fast at Alvig var feilskrive og skulle være Holvig.Nokre gongar stod det bare Andersen, nokre gongar Holvig og så den eine med Alvig så det er nok presten som har slurva der.I allefall hadde dette paret samme adresse ved alle barna sin dåp 11te Rode nr. 205.No er det spennande å sjå om eg kan spore opp vidare liv og lagnad til desse barna og evt. neste generasjon som er så langt eg går ut i slekt i denne omgang.Så langt takk for all hjelp!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.