Gå til innhold
Arkivverket

[#71800] Olai Ovenstads militærbiografi.


Gjest Anders Bakken
 Del

Recommended Posts

Gjest Anders Bakken

Fant litt info om en ane der, Andreas Arøe (ca 1699-2/7/1755 men lurte på om noen vet andre kilder der man kan finne ytterligere opplysninger om ham, eller om det som står om ham der er det han har lagt igjen av spor etter seg. Info om anene hans er jo også interessant selvfølgelig.Anders.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Are S. Gustavsen

Anders:Det er lettere om du legger ut en etterlysning, hvor navnet Andreas Arøe (og et konkret sted) er oppgitt i overskriftsfeltet.Hvor bodde f.eks denne Andreas? Hva het ektefellen og barna?Mvh Are

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Iflg. Ovenstad så var han født i Trondheim, og han ble major. Mulig han døde i Ringsaker siden han 3/8 1742 ble kapt. for N.Hedm. eller Ringsaker komp. Andreas var gift med Sille Sophie Hals.Ved omtalen av sønnen Thomas Henrich står det at farbroren var sogneprest Thomas Arøe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.