Jump to content
Arkivverket

[#71863] Hans Johansen, død på 'Gaustad sindssygeanstalt' i 1870.


Guest Kai-Samuel Vigardt

Recommended Posts

Guest Kai-Samuel Vigardt

For tiden gjør jeg et tappert forsøk på å finne ut nærmere om Hans Johansen (til tider også kalt Johannesen) og hans død på 'Gaustad sindssygeanstalt'.Hans var metodist, og tilhørte Saprsborg Metodistkirke. Under døde for året 1870 finner jeg han igjen i menighetsprotokollen, 48 år gammel: LenkeJeg har sjekket kirkeboken for det aktuelle tidsrommet for Vestre Aker kirke i Oslo, for å se om hans død var meldt inn der. Etter hva jeg har forstått lå Gaustad sykehus under Vestre Aker kirkesogn?Eksisterer det 'pasientjournaler' fra Gaustad sykehus i denne tidsperioden som Hans Johansen skulle vært innlagt?Takknemlig for hjelp!

Link to post
Share on other sites
Guest Kai-Samuel Vigardt

Hei Aud! Tusen takk for at du fant denne informasjonen for meg. Jeg hang meg opp i 27.mai som sto i kirkeboken for Sarpsborg Metodistkirke. Men det gjelder vel å ikke være så trangsynt hele tiden ;D Iallefall tusen takk.Jon Anders! Det er vel ikke noen dum ide å ta kontakt med Gaustad. De kjenner vel til om arkivet event er flyttet eller ikke eksisterer lenger.En god kveld til dere alle.

Link to post
Share on other sites
Guest Svein Arnolf Bjørndal

Gaustad sykehus skal i prinsippet selv oppbevare samtlige pasientmapper tilbake til midten av 1850-tallet, da sykehuset ble opprettet.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.