Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Jan Sjåvik

[#71922] Bodø, sykepleier Johan Fredriksen, ca. 1912-1935

Recommended Posts

Gjest Jan Sjåvik

En kjenning av meg er barnebarn til Johan Fredriksens bror, og bor i Seattle-området. Hun ønsker opplysninger om Johan sin familie. Vi vet at han fikk fire barn døpt i Bodø i tidsrommet 1912-1922 (noen av disse lever muligens fremdeles), at hans fulle navn var Iver Gerhard Johan Fredriksen, født på gården Vinje i Øksnes 5.desember 1875, og at han bodde i Bodø det meste av livet. Han var sykepleier 'på Rønvika' fram til 1935.Vi har nettopp funnet ut at han var gift med Anna Jørgine, født Olsen, og at det skjedde før deres eldste sønn (iallfall den eldste vi kjenner til) ble født i 1912. Vi kjenner imidlertid ikke hennes opphav, men kirkebøkene oppgir fødselsårene 1885 og 1886.Johan reiste visstnok rundt en god del før han slo seg ned i Bodø, så det er ikke godt å vite hvor han traff sin kone.Er det noen som har opplysninger om denne familien? Kan vi få kontakt med noen av Johan sine etterkommere?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Mariann Stokken

Dersom nokon har opplysningar, så bør du leggja ut ei e-postadresse (pga. at det ikkje er 'lov' å leggja ut opplysningar om mogelege nolevande), men dersom nokon som er etterkomarar ser dette, stiller jo saken seg annleis.Venleg helsing Mariann.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bjørg Hukkelberg

Johan døde i 1958 og Anna 1963.DIS gravminner, Bodø.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.