Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Jan Sjåvik

[#71922] Bodø, sykepleier Johan Fredriksen, ca. 1912-1935

Recommended Posts

Guest Jan Sjåvik

En kjenning av meg er barnebarn til Johan Fredriksens bror, og bor i Seattle-området. Hun ønsker opplysninger om Johan sin familie. Vi vet at han fikk fire barn døpt i Bodø i tidsrommet 1912-1922 (noen av disse lever muligens fremdeles), at hans fulle navn var Iver Gerhard Johan Fredriksen, født på gården Vinje i Øksnes 5.desember 1875, og at han bodde i Bodø det meste av livet. Han var sykepleier 'på Rønvika' fram til 1935.Vi har nettopp funnet ut at han var gift med Anna Jørgine, født Olsen, og at det skjedde før deres eldste sønn (iallfall den eldste vi kjenner til) ble født i 1912. Vi kjenner imidlertid ikke hennes opphav, men kirkebøkene oppgir fødselsårene 1885 og 1886.Johan reiste visstnok rundt en god del før han slo seg ned i Bodø, så det er ikke godt å vite hvor han traff sin kone.Er det noen som har opplysninger om denne familien? Kan vi få kontakt med noen av Johan sine etterkommere?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Mariann Stokken

Dersom nokon har opplysningar, så bør du leggja ut ei e-postadresse (pga. at det ikkje er 'lov' å leggja ut opplysningar om mogelege nolevande), men dersom nokon som er etterkomarar ser dette, stiller jo saken seg annleis.Venleg helsing Mariann.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Bjørg Hukkelberg

Johan døde i 1958 og Anna 1963.DIS gravminner, Bodø.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.