Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Knut Skjånes

[#71964] Tora Solberg

Recommended Posts

Gjest Knut Skjånes

Tora Kristine Tørrisdtr. Solberg (1888-1955) giftet seg i 1914 med Ivar Skjånes, senere ordfører i Trondheim og enda senere fylkesmann i Sør-Trøndelag. Tora var født i Inderøy. En muntlig familietradisjon forteller at hun var søskenbarn til Karl Karlsen f. 1878 i Inderøy og bosatt i Trondheim ved den kommunale folketellingen i 1925. Yrket hans var maskinmontør. Jeg er på jakt etter de slektstrådene som binder de to sammen. Kan noen hjelpe meg?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Åshild Vang

Mødrene til Tora og Karl, hhv. Kristina gift Solberg, og Karolina gift Karlson, var søstre.De var to av fire døtre hos Elen Margrete og Kristian Vang på Øver-Rol på Inderøy. Dette i flg Andreas Ystads 'Ættetavlor fraa Innherad'

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Knut Skjånes

Til Åshild Vang. Kan du sende meg epostadressen din? Jeg vil gjerne snakke med deg om noe som ligger utenfor emnet i denne debatten.Epostadressen min er knut.skjanes@c2i.net.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.