Gå til innhold
Arkivverket

[#72096] slektsgranskning


Gjest vidar hansen
 Del

Recommended Posts

Gjest vidar hansen

trenger hjelp med å tyde skrift i kirkebok. Agnete Hansdatter tjenestepike på Rustad Gjerdrum. Født 24/11 1856 Cristiania, konfirmert i Gjerdrum. Utflyttet 1882 sak nr 1. Hvor flyttet hun? Finner henne ikke folketelling 1900.Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=734&idx_id=734&uid=ny&idx_side=-175>Lenke Permanent bildelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anne J  Engmo

Tror det står ellers i teksten at hun 'agter at gifte sig med ungKarl Martin Larsen,med hvem hun skal ha et barn (Kirkebog 9b page2 Nr 7)Hun har også et .....uægte barn(Kirkebog 8 page111 No=14) bortsat til Fladby. Det er vel dette barnet kanskje,som Arnfrid har lagt lenke til ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kari Thingvold

Hei Vidar. Vi snakket sammen på telefon i dag om artillerist Ole Jacobsen. I lenken som Arnfrid har laget står det at han er fra Drammen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Arnfrid Mæland

Lars, om det er den rette, bor i Helgesens gate 11, som hører til Paulus sydlige krets, mens mor og familien bor i Sverres gate 22, som hører til Kampen. Lenke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tore Johansen

Finner en Arnt Karelius Larsen død i Horten, men fødselsdato stemmer ikke heltId Fnavn Enavn Fdt Får Ddt Dår Merk F B Gravsted Kommune Kirkesogn Korr 1814961 Arnt Karelius Larsen 2105 1887 1810 1945 Slettet 007 Horten Horten Horten

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.