Gå til innhold
Arkivverket

[#72200] Nettside om eiendomsoverdragelser i Oslo


Gjest Stig Nyberg
 Del

Recommended Posts

Gjest Stig Nyberg

Nederst på akersposten.no er en peker til en søkeside for eiendomsovergragelser i Oslo i tidsrommet 1900 - 2009. Den mangler naturligvis masse data, men kan være verd et forsøk. Også i tilfeller der det ikke kommer opp personnavn i utgangspunktet, kan man likevel få dem opp ved å se på detaljene i posten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Frank H. Johansen

Nederst på akersposten.no finner jeg bare TV-program, reklame for Ellos og kontaktinformasjon til Akersposten.Har du en mer direkte lenke?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Stig Nyberg

Eiendomsbasen står omtalt i Akersposten nr. 28 for 03.09.2009, side 25. Der står det at 'Borettslagsleiligheter ligger foreløpig ikke inne i basen. Vær også oppmerksom på at seksjonering/oppdeling av eiendommer, samt eiendommer som arves/mottas som gave kan skape noen ulogiske variasjoner i prisstatistikken for enkelteiendommer.'

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Svein Arnolf Bjørndal

Veldig mange eiendommer er ikke nevnt, og selv der eiendommen er nevnt finnes ofte ikke eldre overdragelser. At oversikten skulle gå helt tilbake til 1900 finner jeg lite trolig på nåværende tidspunkt, i hvert fall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.