Gå til innhold
Arkivverket

[#72228] Kyrkjebok fra Haustad i Bud, Møre og Romsdal


Gjest Karl H. Meyer
 Del

Recommended Posts

Gjest Mette Værnes

Hei Karl H.Det som ligger ute på nett av kirkebøker fra Hustad og Bud er ajour i forhold til det mikrofilmede materialet. Om nyere bøker ikke er avleverte til Statsarkivet i Trondheim ennå, så ligger de fortsatt arkivert på menighetskontorene. Mvh Mette Værnes

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sivert Perry Nerland

Alle de nyere kirke - og klokkerbøkerne, samt fødsels - registrene for dagens Fræna prestegjeld; d.v.s de tidligere Bud og Hustad sogn i fhv. Bud prestegjeld og Myrbostad og Vågøy sogn i tidl. og nåværende Fræna prestegjeld, alt i Fræna kommune i Møre og Romsdal, er ifølge det sentrale prestekontoret i Elnesvågen, for lenge siden avlevert til Statsarkivet i Trondheim, men det som er årsaken til at dette ikke er lagt ut på nettet, er at dette verken er mikrofilmet eller skannet. Dette vil det uten tvil bli ei ordning på i fremtida. Vi får bare smøre oss med tålmodighet.Vennling hilsenSivert Perry Nerland.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.