Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Karl H. Meyer

[#72228] Kyrkjebok fra Haustad i Bud, Møre og Romsdal

Recommended Posts

Gjest Karl H. Meyer

Konfimerte i Haustad i Bud fra 1923 til 1933 mangler. Finner jeg de annen sted ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Mette Værnes

Hei Karl H.Det som ligger ute på nett av kirkebøker fra Hustad og Bud er ajour i forhold til det mikrofilmede materialet. Om nyere bøker ikke er avleverte til Statsarkivet i Trondheim ennå, så ligger de fortsatt arkivert på menighetskontorene. Mvh Mette Værnes

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Sivert Perry Nerland

Alle de nyere kirke - og klokkerbøkerne, samt fødsels - registrene for dagens Fræna prestegjeld; d.v.s de tidligere Bud og Hustad sogn i fhv. Bud prestegjeld og Myrbostad og Vågøy sogn i tidl. og nåværende Fræna prestegjeld, alt i Fræna kommune i Møre og Romsdal, er ifølge det sentrale prestekontoret i Elnesvågen, for lenge siden avlevert til Statsarkivet i Trondheim, men det som er årsaken til at dette ikke er lagt ut på nettet, er at dette verken er mikrofilmet eller skannet. Dette vil det uten tvil bli ei ordning på i fremtida. Vi får bare smøre oss med tålmodighet.Vennling hilsenSivert Perry Nerland.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.