Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Karl H. Meyer

[#72228] Kyrkjebok fra Haustad i Bud, Møre og Romsdal

Recommended Posts

Guest Karl H. Meyer

Konfimerte i Haustad i Bud fra 1923 til 1933 mangler. Finner jeg de annen sted ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Mette Værnes

Hei Karl H.Det som ligger ute på nett av kirkebøker fra Hustad og Bud er ajour i forhold til det mikrofilmede materialet. Om nyere bøker ikke er avleverte til Statsarkivet i Trondheim ennå, så ligger de fortsatt arkivert på menighetskontorene. Mvh Mette Værnes

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Sivert Perry Nerland

Alle de nyere kirke - og klokkerbøkerne, samt fødsels - registrene for dagens Fræna prestegjeld; d.v.s de tidligere Bud og Hustad sogn i fhv. Bud prestegjeld og Myrbostad og Vågøy sogn i tidl. og nåværende Fræna prestegjeld, alt i Fræna kommune i Møre og Romsdal, er ifølge det sentrale prestekontoret i Elnesvågen, for lenge siden avlevert til Statsarkivet i Trondheim, men det som er årsaken til at dette ikke er lagt ut på nettet, er at dette verken er mikrofilmet eller skannet. Dette vil det uten tvil bli ei ordning på i fremtida. Vi får bare smøre oss med tålmodighet.Vennling hilsenSivert Perry Nerland.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.