Gå til innhold
Arkivverket

[#72250] Hans Kristian Kuhnell og Fredine Hilts, Bergen ca 1915


Gjest Litta Olsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Litta Olsen

HeiJeg hjelper en danske og hans spørsmål gjelder følgende:'Dansk Murer Hans Kristian Kúhnel, født d 11 februar 1893 i Skt stefan Kirke København som rejser til Norge og gifter sig med en Freddine Borghild Hilt, hun bliver født d 2 April 1880 i Mariakirken, Bergen.Hvor bliver de gift ? De skulle få et par sønner ? En av dem er Walther Christian Hilt Kúhnel, født d 6 december 1917 i Hordaland, Bergen. 'Det jeg har funnet er:1) Dødsfallet til en sønn, Anker: [url="http://digitalarkivet.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=gr12801915&personpostnr=1366&merk=1366>Lenke-kirkeboken: Lenke (Det står 'uegte' og hvem moren er vet vi ikke)2) Hans Kuhnell i en adressebok: Lenke3) Minnesmerke med sønnen Walters navn: Lenke4) Svar fra yngve om opplysninger ved hans død: Lenke5) Fredine i 1900:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Litta Olsen

Interessant, Bjørg! Takk.Jeg tenkte faktisk ikke på å søke i den databasen, for Hans Kuhnell var jo født i 1893 og da var han for ung til ekteskap i det tidsrommet.Må sjekke om hendes første mann døde.......Men rart med barnas dåp. Kunne fortalt en del om vi fant de.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.