Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Litta Olsen

[#72256] Skifte etter Borghild Hilt Kühnell, død 4 okt 1927 mm.

Recommended Posts

Gjest Litta Olsen

HeiJeg har med god hjelp funnet ut at hustruen til Hans Kristian Kuhnell døde i Bergen 4 oktober 1927 og jeg skulle gjerne vite om det står noe om mann og barn ved hendes død.En Hildegard Dagmar Kuhnell dør 21 juni 1944 og jeg lurer på om dette kan være en datter ?Kuhnell-navnet er svært uvanlig i Norge, så jeg går ut fra at der er en sammenheng her.På forhånd takk!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Borghild Hilt Kühnell døde 4. oktober 1927, 47 år gammel, og etterlot seg enkemann Hans Christian K. og tre barn. De to eldste var fra hennes første ekteskap, den yngste var med enkemannen: Alfhild Lysne, Kurt Larsen, 18 år, og Walter Kühnell, 9 år. Enkemannen fikk attest i 1930 for inngåelse av nytt ekteskap.Hildegard Dagmar Kühnell var født i Kolvereid 24. oktober 1896, og var skilt. Hun etterlot seg ikke barn, men hadde en søster Anna Marie Andersen Strømmen i Ytre Arna.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.