Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Harald L. Bakke

[#72332] Juditte Sofie Johannesdtr. Indrehus gift i Brooklyn

Recommended Posts

Gjest Harald L. Bakke

Juditte Sofie Johannesdtr. f. på Indrehus i Bremanger 1861, reiste i følge bygdeboka til Christiania i 1882 og seinare til USA der ho gifte seg med ein tysk læge og var busett i Brooklyn. Her er dåpen hennar i 1861 nr. 42 s. 71 : LenkeEr det nokon som er istand til å finne vigselen hennar i USA og vidare skjebne der ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kurt Østbye

Det ankommer en Juditte Johannesen nedenfor, men hun er 'for gammel':New York Passenger Lists, 1820-1957Name: Juditte Johannesen Arrival Date: 16 May 1882 Estimated Birth Year: abt 1855 Age: 27 Gender: Female Port of Departure: Christiania, Norway and Christiansand, Norway and Copenhagen, Denmark Destination: United States of America Place of Origin: Norway Ethnicity/Race­/Nationality: Norwegian Ship Name: Geiser Port of Arrival: New York Port Arrival State: New York Port Arrival Country: United States

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Harald L. Bakke

Er enig med deg Knut i at det her er litt for stort sprik i alder, sjølv om alderen som er oppgjedd i slike samnhengar ofte kan sprike ein del i begge retningar.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.