Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Litta Olsen

[#72415] Marit Rasmusdatter, Orkdal f.o.1784, hvem var foreldrene?

Recommended Posts

Gjest Litta Olsen

Hei :-)Martha Evensdatter f. 17 okt 1820 er datter av Even Larsen og Marit Rasmusdatter. Skjølberg, Orkdal.Nå døpes det mange ved navn Marit og på bakgrunn av dødsfallet til Marit i 1867, hvor det står at hun ved sin død 24 des er 84 1/2 år og bosatt Skjølberg, komkluderte jeg med at den som passet best i tid var datter av Rasmus Larsen og Anne Lødensdatter.Imidlertid har jeg funnet en slektstavle som sier noe annet: http://www.pasverre.com/Slekt/Pauln/f_c.html#6-nemlig at den Marit som var datter av Rasmus og Anne ble gift med en Ola Simenson.Hva sier ekspertene på området ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest John Tore Kvernmo

-Om dette er et vanskelig område, finnes det andre kilder. Arnt Stavne har lagt ut mange skifter og her finner vi skiftet etter Rasmus Thoresen http://astavne.net/Rennebu/p20732.htmEkstraskatten av 1762 er ofte til hjelp også.Mvh John Tore

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.