Gå til innhold
Arkivverket

[#72483] Jon Knutson Standal og Orlaug Olsdtr. Holsen i folketelj. 1801


Gjest Per Reppen
 Del

Recommended Posts

Gjest Per Reppen

Jon Knutson Standal, f. 17?? i Kinn, gifte seg den 22 jan 1797 i Holsen, Førde, med Orlaug Olsdtr. Holsen, f. ca. 1768 i Holsen.Born døypt i Holsen: Ola 03 jul 1797, Knut 24 feb 1799 og Rakel 15 feb 1801.Kvar er denne familien i folketelj. 1801? Er det nokon som kan hjelpe?Dei får fleire born: Johanne dpt. 13 mar 1803, Førde, og Oline Masia dpt. 18 aug 1805, Førde, begge født på Kvellestad i Naustdal. Og sansynleg i same familie Karolina dpt. 31 mar 1811, Kinn, født på Terdalsnåven i Kinn.Mvh Per.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjellaug R. Petit

Jeg tror rett og slett de er blitt uteglemt i ft 1801, kanhende flytta de like før den ble holdt? Har prøvd med globalsøk av alle varianter for Orloug uten resultat. Ser allikevel at Jon og er skrevet som Johannes, f.eks. ved Rakels dåp. Men ingen Johannes Knutsen er å finne med slike barn heller.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Per Reppen

Trur du har rett i det. Har sjølv leita med 'alle' mogelege kombinasjonar utan resultat. Det kan vera at dei flytta frå Holsen til Kvellestad i Naustdal i 1801 og dermed ikkje kom med i teljinga nokon av stadene.Måtte også prøva forumet for det er alltid mykje god hjelp å få :-) Takk for innspelet, Kjellaug.Mvh Per.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.