Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Knut Andresen

[#72576] Karin Andersdatter gift med Ole Erichsen Løche i Eidsberg

Recommended Posts

Gjest Knut Andresen

Karin Andersdatter var født ca. 1759. Hun giftet seg med Ole Erichsen 15-sept. 1786, og bodde da på Krosbye i Eidsberg. Ole var sønn av Erich Svendsen og Ingeri Olsdatter Løche i Eidsberg. Noen som vet hvor Karen kom fra, og vet noen mer om Erich Svendsen og Ingeri Olsdatter?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Erlend Eriksen Mæhlum

Ett mulig spor: I formynderprotokollen for Eidsberg: Dato: 19/12-1777, arv etter Aasmund Jacobsen på østre Hauge. Arvinger: søster barn Karen Andersdatter 16 år og Gunnild Andersdatter 12 år. Formynder er Thorer Hansen lille Mørchtvet i Askim. Formynderen døde og i 1787 blir Ole Johnsen Schiørtvedt ny formynder. For Karens arvpart er det gitt avkall i 1784, derfor er det ikke innskrevet noe mer om hun, men søsteren Gunnild blir rundt år 1800 gift med Claus Olsen østre Aschim. Kan Karen her være din 'Karin' ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.