Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Thor Atle Olsen

[#72941] Hjelp til tyding av KB f. fødte Lavik 1821-1842

Recommended Posts

Gjest Thor Atle Olsen

Har lyst til å ta opp igjen en etterlysning som jeg har gjort tidligere (tema 63431). Etterlyser ekteparet Tor Iversen og Ragnhild Olsdatter, gift i 1773 og fikk følgende barn: Iver 1773, Ambjør 1775, Ole 1777 og Kari 1780. Er det noen som vet om dette ekteparet, fødsår, event. foreldre etc.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Berit Knudsen

Hvordan har overskriften forbindelse med det du spør om?I opplysningene på FS om fødselen til Imbiør(1775) og Kari(1780) står det at de er født på Øverøy i Vågå.Øvre Øy i 1801, og her finnes navnet Thord og Iver, selv om det ikke er de rette personene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Egil Russøy

Her ser det ut til å ha skjedd eit eller anna feil. Teksten i innlegg 1 er det same som i tema 72942 som tilhøyrer Thor Atle Olsen. Trur kanskje du skal legge inn spørsmålet på nytt her, eller i eit nytt innlegg.mvh Egil

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.