Gå til innhold
Arkivverket

[#72942] Tor Iversen, Kleppe? ,Vågå, Oppland


Gjest Thor Atle Olsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Thor Atle Olsen

Har lyst til å ta opp igjen en etterlysning som jeg har gjort tidligere (tema 63431). Etterlyser ekteparet Tor Iversen og Ragnhild Olsdatter, gift i 1773 og fikk følgende barn: Iver 1773, Ambjør 1775, Ole 1777 og Kari 1780. Er det noen som vet om dette ekteparet, fødsår, event. foreldre etc.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kai M Kveum

Har bladd igjennom Slekter i Vågå og Lom av Pål Øystein Kvarberg flere ganger uten å finne en Tor Iversen Kleppe g.m. Ragnhild Olsdtr.. Kan heller ikke finne Tor Iversen Kleppe i E.Hougen sine bøker. Navnet Iver er brukt på nordigard Kleppe, men ingen Tor og Ragnhild sammen. Hvorfor tror du de tilhører Kleppe?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Thor Atle Olsen

Ambjør eller Imbjør flyttet sammen med sin ektefelle Bersven Jonsen til Opdal, Sør-Trøndelag, og hvor de ble gift i 1803.I et skifte i Oppdal 1833 er det nevnt hennes 2 søsken Iver og Kari, og gården Kleven i Vågå.Ser jo nå at jeg har brukt Kleppe, men det skal altså være Kleven.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.