Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Anders Rofstad

[#73036] Tyding av lysningsprotokoll

Recommended Posts

Gjest Anders Rofstad

hei.i 1889 gifter Johan Andreas Olsen Schelvan seg i trondheim. dette er hans andre ekteskap. prøver å finne ut hvor og når hans første kone døde. rekner med det står noe om det i tinglysningen, men håndskriften er horibel, så jeg sliter med å tyde... noen som kan hjelpe???par nr 10, Kildeinformasjon: Sør-Trøndelag fylke, Bakklandet (Bakke), Ministerialbok nr. 604A11 (1878-1892), Lysninger 1889, uten sidenr. Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=2349&idx_id=2349&uid=ny&idx_side=-105>Lenke Permanent bildelenke:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anders Rofstad

hei igjen...da trenger dere ikke lete... snublet over svaret selv. :-)hadde i mitt hode sett for meg at han flyttet til Trondheim etter konens død... greide å tolke en dato fra lysningen, men ikke noe stedsnavn, så da sjekket jeg like godt den datoen få dødsfall i bakke menighet... og fant det jeg lette etter!! :-)ha en fin fin aften videre!! anders

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.