Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Finn Sollien

[#73081] Sigurd Lorang Engebretsen

Recommended Posts

Gjest Finn Sollien

Sigurd Lorang Engebretsen f. 15/8 1916 ukjent sted. Døde i Oslo 5/4 1980. Gift to ganger, og barn utenfor ekteskap. Har navn på hans to koner og mora til barn utenfor ekteskap. Skal ha vært trikkefører i Oslo. I de kilder som er tilgjengelige er det ikke nevnt noe om hvor han var født eller noe om hans foreldre. Er det noen som har opplysninger om S. L. Engebretsen, Mvh. Finn Sollien.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Grethe Flood

Hei!I adressebok for Oslo 1946 finner jeg Sig. L. Engebretsen, sporv.fører, Huitfeldtsgt. 49/2 (det er vel 2. etasje).Når du har adressen, kan du eventuelt sende en forespørsel til Oslo kommune, Kulturetaten, Byarkivet og forhøre deg om de kan gjøre et oppslag i de kommunale folketellingene på denne adressen. Tellinger som er eldre enn 60 år skal være fritt tilgjengelige, og det er mulig at du her kan komme på spore av et fødested. Kontaktinformasjon til Byarkivet: http://www.byarkivet.oslo.kommune.no/Grethe

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Finn Sollien

Takk Grethe. Jeg hjelper ei dame som er etterkommer av Sigurd Lorang Engebretsen. Har foreslått for henne at hun bør oppsøke eller gjøre en henvendsele til Oslo Byarkiv. Vet at han har bodd utafor Oslo tidvis. Mvh. Finn Sollien.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.