Gå til innhold
Arkivverket

[#73081] Sigurd Lorang Engebretsen


Gjest Finn Sollien
 Del

Recommended Posts

Gjest Finn Sollien

Sigurd Lorang Engebretsen f. 15/8 1916 ukjent sted. Døde i Oslo 5/4 1980. Gift to ganger, og barn utenfor ekteskap. Har navn på hans to koner og mora til barn utenfor ekteskap. Skal ha vært trikkefører i Oslo. I de kilder som er tilgjengelige er det ikke nevnt noe om hvor han var født eller noe om hans foreldre. Er det noen som har opplysninger om S. L. Engebretsen, Mvh. Finn Sollien.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Grethe Flood

Hei!I adressebok for Oslo 1946 finner jeg Sig. L. Engebretsen, sporv.fører, Huitfeldtsgt. 49/2 (det er vel 2. etasje).Når du har adressen, kan du eventuelt sende en forespørsel til Oslo kommune, Kulturetaten, Byarkivet og forhøre deg om de kan gjøre et oppslag i de kommunale folketellingene på denne adressen. Tellinger som er eldre enn 60 år skal være fritt tilgjengelige, og det er mulig at du her kan komme på spore av et fødested. Kontaktinformasjon til Byarkivet: http://www.byarkivet.oslo.kommune.no/Grethe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Finn Sollien

Takk Grethe. Jeg hjelper ei dame som er etterkommer av Sigurd Lorang Engebretsen. Har foreslått for henne at hun bør oppsøke eller gjøre en henvendsele til Oslo Byarkiv. Vet at han har bodd utafor Oslo tidvis. Mvh. Finn Sollien.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.