Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Finn Sollien

[#73081] Sigurd Lorang Engebretsen

Recommended Posts

Guest Finn Sollien

Sigurd Lorang Engebretsen f. 15/8 1916 ukjent sted. Døde i Oslo 5/4 1980. Gift to ganger, og barn utenfor ekteskap. Har navn på hans to koner og mora til barn utenfor ekteskap. Skal ha vært trikkefører i Oslo. I de kilder som er tilgjengelige er det ikke nevnt noe om hvor han var født eller noe om hans foreldre. Er det noen som har opplysninger om S. L. Engebretsen, Mvh. Finn Sollien.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Grethe Flood

Hei!I adressebok for Oslo 1946 finner jeg Sig. L. Engebretsen, sporv.fører, Huitfeldtsgt. 49/2 (det er vel 2. etasje).Når du har adressen, kan du eventuelt sende en forespørsel til Oslo kommune, Kulturetaten, Byarkivet og forhøre deg om de kan gjøre et oppslag i de kommunale folketellingene på denne adressen. Tellinger som er eldre enn 60 år skal være fritt tilgjengelige, og det er mulig at du her kan komme på spore av et fødested. Kontaktinformasjon til Byarkivet: http://www.byarkivet.oslo.kommune.no/Grethe

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Finn Sollien

Takk Grethe. Jeg hjelper ei dame som er etterkommer av Sigurd Lorang Engebretsen. Har foreslått for henne at hun bør oppsøke eller gjøre en henvendsele til Oslo Byarkiv. Vet at han har bodd utafor Oslo tidvis. Mvh. Finn Sollien.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.