Gå til innhold
Arkivverket

[#73143] http://wangensteen.net trappes ned vil og sannsynligvis legges ned


Gjest Lars Ove Wangensteen
 Del

Recommended Posts

Gjest Nils Anton Allergodt

Jeg vhar ikke drevet med slektforskning så lenge, derfor vet jeg ikke hva jeg kan få bruk for. Derfor er det synd vis du legger ned. Nils

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inger Eik

Idéen med en CD (16) synes jeg er fin, og jeg stiller meg i køen som potensiell kjøper.Jeg har ellers ikke brukt nettstedet til Lars Ove særlig ofte da mine aner har bodd andre steder i landet, men da jeg tok en titt nå, oppdaget jeg endel 'skatter' som jeg gjerne vil se nærmere på, hvis bare nettstedet fortsatt blir værende tilgjengelig.Det er et stort og imponerende arbeid som er gjort med nettstedet, og det hadde vel kanskje vært en idé å få flere med i arbeidet?Til innlegg (25): Ja, det er vel opp til oss selv om vi kan klare å stable på bena en 'Wangensteen' ved de andre statsarkivene. Selv bor jeg slik til at Kristiansand blir mitt nærmeste, og kanskje noen av oss som bor i området kunne gå sammen om noe? Hvis det er andre interesserte som vil bli med på noe slikt, send meg gjerne en mail på 'in bindestrek eik krøllalfa frisurf dott no', så får vi se...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ken V. Nordberg

Jeg vil også takke deg, Lars Ove, for den fantastiske innsatsen du har gjort og den verdifulle slektshistoriske ressursen som wangensteen.net har blitt. Jeg har tidligere framsatt ett tilbud om å gi langringsplass til denne informasjonen gratis på mitt eget nettsted (tema #66668, post 183) dersom ingen andre organisasjoner (som NSF eller Digitalarkivet) vil overta publiseringen. Dette tilbudet står fremdeles.Uansett, så synes jeg du har gjort en fantastisk innsats, og det er wangensteen.net som fremstår som resultatet av dette arbeidet. Det ville vært synd om websiden ble lagt ned.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lars Ove Wangensteen

Etter en rolig helg på hytta med peiskos og skiturer kommer jeg hjem til enda mer som gir livet mening, reaksjonene til dere her på forumet.Jeg er helt overveldet over støtten og alle 'takkene' jeg har fått både her og på min e-post, og dette er helt klart med på å gi meg både lyst og energi til å fortsette.Jeg synes det er berikende å være til hjelp for noen, men det er tidkrevende og til tider fryktelig kjedelig.Det er dager jeg hater skanneren og heller synes synkronsvømming på TV er MYE mer spennende enn skanning og fotografering :-)Men etter denne responsen kan jeg ikke gjøre noe annet enn å fortsette med å publisere slektshistorisk materiale.Hver gang jeg synes det 'butter litt i mot', så får jeg bare lese denne tråden og alle mailene jeg fikk i helgenTakk til alle :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Hans Petter Engh

De gangene jeg har spurt deg om hjelp så har du alltid vært positiv og jeg er en av de som har lest igjennom det meste av det du har registrert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rune Nedrud

Hei Lars OveBra du ikke mister motet, og du har nok fortjent disse meldingene du har mottatt både her og på epost.Når det gjelder NSF er vi på det nærmeste klare til å ta publisering av stoff på våre hjemmesider www.genealogi.no og for de som føler at det er stedet for å legge kildemateriale fra statsarkivene og andre arkiver, så legger vi gjerne dette ut på våre sider.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inger Eik

Lars Ove, det var godt å høre (eh... lese) at du fortsetter. Du skal være forvisset om at det blir satt pris på!Jeg synes nok at et slikt imponerende arbeid ikke burde være en en-mannsjobb. Slett ikke rart at det kan bli kjedelig iblant. Noen andre som bor laglig til burde kunne gå sammen med deg og hjelpe til.Som tidligere nevnt, Jeg drar gjerne i gang noe i Kristiansand, men jeg ønsker å få flere med!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lars Ove Wangensteen

Takker igjen for hyggelige tilbakemeldinger :-) Jeg er i gang allerede.Inger (37) Ja det er mye arbeid, så det hadde sikkert vært lurt om flere gikk sammen og samarbeidet. Men her på Hamar går ikke det. Jeg er så sær og vanskelig å arbeide sammen med så det hadde ikke fungert :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kai Werner Østreng

Hei igjen, Lars Ove (38) Du har vært modig som satte igang dette og gjort en kjempeinnsats for å gjøre litteratur og kilder tilgjengelige for oss som ikke har gangavstand til Riksarkivet....:-) Samtidig har du fått fart på andre og et samarbeid med noen av de som burde gjort dette for mange år siden.... Hjertelig takk så langt, håper du fortsetter.Mvh KaiPS Vil også berømme Digitalarkivet og de som står bak for en fantastisk vellykket og gratis ressurs som både svenske slektsgranskere og andre misunner oss.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tor Rustad

Jeg tillater meg å gjøre meg til talsmann for 'den store, tause skare': Alle vi som ikke har takket deg, eller enda ikke vært innom Wangesteen.net. Mange av oss kommer helt sikkert til å ha stor glede og nytte av arbeidet ditt i fremtiden. TAKK. Med hilsen fra Toten; Tor

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Søstuen

Hei Lars Ove,Jeg vil benytte anledningen til å takke for en utrolig bra side. Jeg har funnet mye verdifull informasjon her og kommer definitivt til å benytte den mere i fremtiden. Veldig hyggelig å lese at du vil fortsette. Ildsjeler som deg trenger vi flere av Lars Ove.Mvh, Jan

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lars Ove Wangensteen

Takker så mye igjen for oppmuntrende ord som er energigivende.Ja det har skjedd mye på 5 dager.For to dager siden fikk jeg en hyggelig mail fra Trygve Kikut fra [url="http://slekt1.com/>http://slekt1.com/ hvor han oppmuntret meg til å fortsette, og i tillegg ville han hjelpe meg med å bygge opp min hjemmeside på nytt. Jeg har i over et år tenkt på dette, men har gruet meg for å begynne da verktøyet er nytt for meg.Nå trår altså Trygve til, og han har selv har bygget opp sin hjemmeside med det samme verktøyet jeg ville bruke, og jeg vet resultatet vil bli mye bedre enn det jeg tilbyr i dag.Den blir mer oversiktlig, den blir organisert på en litt annen måte, jeg kan hvis jeg vil ha et diskusjonsforum, blogg og en mengde andre komponenter. Vi får se hva som kommer etterhvert.Så jeg vil gjerne takke alle dere for oppmuntring, og også Trygve spesielt for hans enormt viktige bidrag. For øvrig synes jeg flere skulle besøke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Fjeldsgård

Inger (37, 39)Har du et tålig bra kamera og helst stativ er det bare å gå igang på Statsarkivet i Kristiansand.Som nevnt i annen sammenheng har jeg avfotografert alle Vest-Agderbrev på SAK og de eldste bindene av Aust-Agderbrev til og med bind 5 (1625-35).Siden jeg bor i Oslo blir min adgang til SAK noe uregelmessig slik at om noen kan fortsette avfotgraferingen vil det være fint.(Jeg kan kontaktes på kristian.fjeldsgardatsmartcall for å unngå dobbeltarbeid)Forøvrig er prosesessen med hensyn til offentliggjøring på Norsk Slektshistorisk forenings hjemmesider i gang. Kontakt er opprettet med SAK og jeg fikk i dag svar om at man med henvisning til offentlighetsloven ikke ser noen formelle hindringer. De har imidlertid kontaktet RA-kildeskrift for en eventull kontakt med NSF etc. (Det kalles vel å ha ryggen fri)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Leif Salicath

Ad (45)God ide, som jeg gjerne vil supplere med et forslag om at det til hver publisert bok/skrift, lages en kommentar/blogg for rettelser/feil som oppdages. Det er dessverre ofte mye som fører en på villspor - og jo flere som bruker disse ...Jeg er klar over at dette kanskje blir litt for ambisiøst, men fremmer allikevel ønsket.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inger Eik

Kristian (46): Jeg har både kamera og stativ, bærbar PC og transportabel skanner også. Jeg har bare besøkt SAK et par ganger, så jeg skal ta en tur dit en av de første dagene og orientere meg litt om avfotografering, og i det hele tatt hva de har der. Jeg tar kontakt med deg. Den mailadressen du oppgav er ufullstendig. Ender den på .no eller .com eller noe annet?Når det gjelder presentasjon av stoffet, er jeg i stand til å lage websider, jeg bruker riktignok ikke Joomla, som Trygve Kikut tydeligvis gjør. Men jeg kan kanskje avlevere stoff til et allerede eksisterende sted?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Fjeldsgård

Inger 48)Det skal selvfølgelg være .no til slutt.Det stoffet jeg har avfotografert vil slik det ser ut nå bli lagt på genealogi.no (Norsk Slektshistorisk Forening), som også legger ut en del av Wangenstens materiale.Det vil være fornuftig å holde en slik serie samlet.Kontakt meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kai Werner Østreng

Enig med Leif Salicath (47) Korreksjoner på nettet bør kobles sammen med og legges inn som tillegg foran hoveddokumentet slik at alle leser dette.Da vil kanskje Tore og andre som frustrerte kjemper for å slette tidligere publiserte feil oppnå det de ønsker.Mvh Kai

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.