Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Bengt E. Vesthagen

[#73198] Bernt og Olga Rynning sine barns dåp. Hvor?

Recommended Posts

Guest Bengt E. Vesthagen

Bernt (Larsen) Rynning og Olga Alvilde Marie Berntsdatter fikk følgende barn: 1. Betsy, f. ca. 1889, Drammen - 2. Oskar Josef, f. 10.3. 1891, Kristiania - 3. Ragnhild, f. 29.12. 1892, Kristiania - 4. Astrid, f. ca. 1894, Kristiania - 5. Edgar, f. ca. 1897, Kristiania - 6. Arvid, f. 14.10. 1898, Kristiania. 7. Laura, f. 3.5. 1900, Kristiania (ifølge en vaksinasjonsattest jeg sitter på er hun født i Ålesund). 8. Borghild, f. ca. 1902, Kristiania.Her er familien i 1900: LenkeFamilien emigrerte til amerika, men det er en annen skål. Det er dåpen til barna jeg er ute etter og som jeg ikke er i stand til å finne. Bernt og Olga tilhørte begge Metodistkirken. Noen som kan hjelpe?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anne J  Engmo

Nå er dette noe jeg ikke er 100% sikker på ,men tror at metodistene ikke har vanlig dåp,men barnevelsignelse og senere voksendåp(her er jeg muligens på villspor,kanskje noen som vet mer om dette kan svare mer konkret).Vet ikke om denne barnevelsignelsen ble innført på ordinær måte i kirkebøkene.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Bengt E. Vesthagen

Dette var bra. Har lett gjennom hele Oslo selv uten å finne noen ting, men må av en eller annen grunn ha klart å hoppe over Jacobs menighet. Hjertelig takk for hjelpen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.